ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΑΣ ΣΕ CHIC 

 

 H έννοια του chic ……. γαλλική λέξη (κομψό, καλαίσθητο, αποκλειστικό, αριστοκρατικό). Αναφέρεται στο στυλ και η έννοια του έχει εξελιχθεί με το χρόνο αντιπροσωπεύοντας έναν τρόπο ζωής ιδιαίτερα δημοφιλής έννοια στο χώρο της διακόσμησης παραπέμποντας σε συνδυασμούς χρωμάτων,  μοτίβων, κομψά έπιπλα με ιδιαίτερο γούστο. Το chic μπορεί να συνοδεύσει πολλά στυλ και να τα ενδυναμώσει. 

 Ας δούμε κάποια από αυτά  

Chic+style 

 

 SCANDINAVIAN CHIC 

Το scandinavian chic πάει ένα βήμα πιο πέρα την απλότητα του σκανδιναβικού design προσθέτοντας ένα τόνο λάμψης από ασημί κ χρυσό.  

 

RUSTIC CHIC 

 Μια μέθοδος για να πέτυχουμε  rustic chic στο χώρο μας είναι να συνδυάσουμε το παλιό με το καινούργιο , καινούργια αντικείμενα πλάι σε αντίκες.  

 

MONOCHROME CHIC 

Με το μονοχρωματικό στυλ επιλέγουμε το χρώμα που αγαπάμε ως βάση και διακοσμούμε τον χώρο μας με τις άπειρες αποχρώσεις του χρώματος. Για να πέτυχουμε το   monochrome chic προσθέτουμε  μια δόση λάμψης.

 

CONTEMPORARY CHIC 

Το contemporary chic έχουμε την επαναδημιουργία του μοντέρνου στυλ. Είναι δηλαδή μια μοντέρνα προσέγγιση στα κλασικά υφάσματα κ αντικείμενα με παρουσία της σοφιστικέ γκλαμουριάς. 

 

BOHO CHIC 

Με το boho chic έχουμε ένα συνδυασμό από τολμηρά χρώματα ,μοτίβα και μοναδικά σχέδια. Ένα στοιχείο που θα ξεχωρίσει στο  χώρο είναι ένα έργο τέχνης, από ένα πίνακα αφηρημένης τέχνης, ένα παιχνιδιάρικο γλυπτό  ή ακόμα ένας τοίχος με πολλά έργα τέχνης μαζί.