DSN INTERIOR DESIGN STUDIO

Ο χώρος του γραφείου προέκυψε έπειτα από το διαχωρισμό ενός διαμερίσματος (διαμερισμάτωση) δημιουργώντας κατά αυτόν τον τρόπο δυο μικρότερους αυτόνομους χώρους με διαφορετική είσοδο. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο γραφείου και σαλονιού, ένα μικρό χολ υποδοχής ενώ ένας σύντομος διάδρομος μας οδηγεί στην κουζίνα και το λουτρό.
Το δάπεδο καλύπτεται από πλακίδιο σε αποχρώσεις της πέτρας ενώ κατά μήκος του διαδρόμου συναντάται πλακάκι με μοτίβο εμπνευσμένο από την παραδοσιακή αισθητική, παραπέμποντας σε πλακάκια αντίκες.
Η βιβλιοθήκη είναι ειδικά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στο χέρι από ξύλο καρυδιάς σε συνδυασμό με μαύρο μέταλλο και βιεννέζικη ψάθα, η οποία προσδίδει μια ρετρό αισθητική με κλασσική αξία στο σχεδιασμό.
Η χρωματική παλέτα του έργου συντίθεται από ήρεμα, φωτεινά χρώματα στον ενιαίο χώρο αντανακλώντας το φυσικό φως, ενώ το σκούρο ανθρακί υιοθετείται ώστε να δημιουργήσει ένα φόντο περιμετρικά του επίπλου του γραφείου και να το πλαισιώσει.
Η κουζίνα διαχωρίζεται χωροταξικά και όχι οπτικά από τον υπόλοιπο χώρο. Το χρώμα του επίπλου είναι το μπλε ρουαγιάλ σε συνδυασμό με πάγκο σε όψη μωσαϊκού ενώ στους τοίχους εφαρμόστηκε το χρώμα του πηλού μέχρι ένα ύψος, το οποίο διαχωρίζεται από τον υπόλοιπο λευκό τοίχο με μια περιμετρική γύψινη κορνίζα.
Το λουτρό σε στυλ Art Deco σε ασπρόμαυρους χρωματισμούς προσθέτει αβίαστα μια κομψή πινελιά στο χώρο. Γεωμετρικά μοτίβα στην τοιχοποιία και ρομβοειδής διάταξη listello στο δάπεδο σε άσπρο μαρμαριζέ πλακίδιο.
Τη χρωματική παλέτα του χώρου πλαισιώνουν και οι διακόπτες της εταιρείας Legrand σε μαύρο ματ με στρογγυλεμένες άκρες.

ΠΡΙΝ

ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΣΗ

META

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΣΗ

DSN INTERIOR DESIGN STUDIO

Έτος

2020

Τοποθεσία

Σκύδρα

Πελάτης

DSN

Design

DsN STUDIO

Φωτογραφία

Alexia Tyriakidou

Άλλα Projects